02 märts 2008

Pentax Optio S12

PENTAX Optio S12

PENTAX Optio S12 — Stiilne kompaktkaamera Kõrgem pildikvaliteet tänu 12 megapikslile

PENTAX Corporation teatab rõõmuga uuest PENTAX Optio S12 kaamerast – ultrakompaktne ja kerge kere ning 12 megapiksli hea pildikvaliteet.
Kaamera on saadaval neljas värvitoonis: hõbedane, must, roosa ja helesinine.


Peamised omadused:
1. Ultrakompaktne kere ja stiilne disain

Optio S12 stiilselt disainitud kompaktne kere võimaldab kaamerat kõikjal igapäevaselt kaasas kanda. Kaamera sobib kaaslaseks nii puhkusereisil, vabal ajal kui ka tööasjus. Vaatamata 3× optilisele suumile ja 2,5-tollisele LCD monitorile on siiski tegemist väikseima 12 megapiksliga kaameraga. Kere mõõtmeid aitas vähendada komponentide kõrgtihe paigutus ning elektroskeemide mõõtmete vähendamine.

2. Kõrgem pildikvaliteet ja sooritusvõime – 12 efektiivset megapikslit
12 miljonit efektiivse pikslit pakuvad väga head eraldusvõimet. Optio S12 kõrgema pildikvaliteedi ja hea sooritusvõime tagavad uus suur 1/1,7-tolline CCD sensor, kiire pilditöötlusprotsessor ning eraldusvõime poolest tunnustatud smc vääristusega PENTAX objektiiv.

3. Näotuvastus – lihtsam portreede pildistamine
Optio S12 on varustatud FotoNation poolt välja töötatud näotuvastus-funktsiooniga, mis tuvastab kaadrist automaatselt pildistatavate näod ning teravustab ja määrab särituse neist lähtuvalt. Lisaks paranenud tuvastuskiirusele suudab funktsioon korraga kaadrist ära tunda 15 inimest. Uus “Face Selector” funktsioon võimaldab valida inimeste hulgast ühe konkreetse näo.

4. Dünaamilise ulatuse seadistusvõimalus aitab ära hoida ala- ja ülesäris alasid
Optio S12 on varustatud uue funktsiooniga, mis korrigeerib eredate ja tumedate alade toone ning aitab sellega pildis ära hoida ala- ja ülesäris alasid. Kuna dünaamilise ulatuse seadistus on seotud ka näotuvastusega, on võimalik jäädvustada säravaid pilte ka juhul, kui valgusallikas asub pildistatava selja taga. Tausta toonid jäävad sellisel juhul algseks. Lisaks on võimalik muuta seadistusi lähtudes konkreetsetest pildistustingimustest.

5. Digital SR stabilisaator
Digital SR stabilisaator vähendab kaamera värina mõju pildile. Selleks valib kaamera automaatselt sellise ISO tundlikkuse (kuni ISO 3200), mis võimaldab pildistada lühema säriajaga. Lühema säriajaga on tulemuseks teravam pilt.

6. Ere ja hästiloetav LCD monitor
LCD monitor on varustatud tugevdatud taustvalguse režiimiga, mida saab kasutada eredas valguses kui monitori loetavus on halb. Ekraan on kaetud peegeldusvastase kattega, mis vähendab välisvalgusest tulenevate segavate peegelduste teket. 232 tuhande piksliga 2,5-tollise monitori abil on lihtne kontrollida kompositsiooni ning pildi teravust. Tänu suurele 170° vaatenurgale on monitor hästi nähtav ka nurga alt vaadatuna.

7. Kõrge kvaliteediga videosalvestus
Optio S12 jäädvustab sujuvat videot kaadrisagedusega 30 k/sek mõõduga 640×480 pikslit. Video kvaliteet on võrreldav videokaameraga. Kuna kaameras on kasutusel DivX®(MPEG-4) failivorming¹, suudab Optio S12 jäädvustada väga kõrge kvaliteediga videolõike.
¹: Optio S12 kaameral on DivX® sertifikaat. Videot ei ole võimalik taasesitada Macintosh operatsioonisüsteemis.

8. Lisainfo
1) Intelligentne automaatrežiim valib sobivaima pildiprogrammi võttetingimustest lähtuvalt
2) Programmivalik võimaldab kiiret ligipääsu 18 pildistus- ja 15 taasesitusfunktsioonile
3) Intelligentne suum võimaldab pilti veelgi suurendada ning salvestada, säilitades seejuures optilise suumi kvaliteedi
4) Roheline nupp võimaldab kiiret ligipääsu sagedasti vajalikele funktsioonile
5) Kuupäeva jäädvustamine pildile
6) Umbes 21 MB sisemälu
7) FotoNation poolt loodud funktsioon punaste silmade korrigeerimiseks välguga pildistamisel
8) Komplektis ACDSee for PENTAX 3.0 piltide vaatamise/haldamise tarkvara, mis töötab ka Windows Vista™ operatsioonisüsteemis
9) Kaamera toetab: PictBridge, DPOF, Exif Print ja PRINT Image Matching III

• PENTAX ja Optio on PENTAX Corporation kaubamärgid.
• See toode toetab PRINT Image Matching III. PRINT Image Matching võimaldab digitaalkaamerate, printerite ja tarkvara abil luua fotograafil tema kavatsustele vastavaid pilte. Mõned funktsioonid ei ole kasutatavad, kui printer ei toeta PRINT Image Matching III.
• © 2001 Seiko Epson Corporation. Kõik õigused kaitstud. Print Image Matching ja logo on Seiko Epson Corporation kaubamärgid.
• Red Eye tarkvara © 2003-2006 FotoNation Inc. Face Tracker tarkvara ©2005-2006 FotoNation Inc. In Camera Red Eye—U.S. Patent Nr. 6,407,777 ja 7,042,505. Muud patendid ootel.
• Microsoft ja Windows on Microsoft Corporation registreeritud kaubamärgid AmeerikaÜhendriikides ja teistes maades.
• Windows Vista on registreeritud kaubamärk või kaubamärk Ameerika Ühendriikides ja/või teistesmaades.
• Mac OS ja Macintosh on Apple Computer Inc registreeritud kaubamärgid.
• Kõik muud brändi- ja tootenimed on nende omanike kaubamärgid või registreeritud kaubamärgid.
• Disain ja tehnilised andmed võivad muutuda ilma eelneva hoiatuseta.

Kommentaare ei ole: